Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
0

Дамски туристически и трекинг обувки

(Брой на продуктите: 1592)

Сортирай / Филтрирай
Цена 38 лв - 1638 лв
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Горна част (Сая)
Начин на закопчаване
Видове подметки
Предназначение
Отопляне
Сезон
Стил
Производствена серия
Избери 34

Дамски зимни трекинг обувки - за сурова зима

Обувките са най-ценният елемент от екипировката, когато практикуваме пешеходен туризъм. От тях зависи нашето комфортно и безопасно преодоляване на маршрута, който през зимата не е никак лесен.

В наши дни пазарът предлага богат избор на дамски зимни трекинг обувки, как да изберете обаче подходящия за вас модел? Трябва да си отговорите на три въпроса: колко труден е маршрутът, по който искате да минете, колко тежка ще бъде раницата ви и колко добре сте подготвени физически.

Колкото по-сложен е теренът, от толкова по-здрави туристически обувки имате нужда. Тежката раница на свой ред създава допълнително натоварване върху ставите. Затова е препоръчително да купите чифт с по-твърда подметка и който защитава глезена. Колкото до физическата подготовка, тя е определяща от гледна точка на това, че когато мускулите са тренирани, а връзките – еластични, толкова по-малка нужда от поддръжка имат те.

В Modivo.bg ще откриете различни видове туристически обувки, подходящи за опитни и неопитни планинари. Ако търсите модерен модел, заложете на трекинг обувки Tamaris – те са издръжливи на натоварване и надеждно защитават стъпалата, пръстите и глезените. Лесно ще ги съчетаете с останалите елементи от гардероба си.

Туристически обувки Guess - с рок стилизация

На особена популярна се радват туристическите обувки Guess. Това е така, тъй като с тях жените се чувстват едновременно комфортно и уверени, че ще се справят с всяко предизвикателство. С трекинг обувки Guess надеждно фиксирате стъпалата и краката ви ще останат сухи. Добре разработената конструкция прекрасно защитава ставите.

Друга причина да ги предпочетете е в интересните рок стилизации, които марката умело използва, за създаде уникална визия. Това означава, че когато търсите максимална защита и в града, спокойно може да заложите на този чифт. Той може да се съчетае с дънки, панталони и гащеризон.

Високи дамски туристически обувки - защитата на глезените не е важна само в планината 

Високите дамски трекинг обувки са специфичен продукт, който защитава максимално глезените. Купете си такива, когато ви предстои тежък преход, особено ако е неколкодневен. Този тип обувки обаче не е задължително да бъдат носени само в планината. Те са удобни, предпазват от студ и влага и пазят топло. Отличен избор са за града, особено когато са стилни, а съвременната модна индустрия предлага изобилие от такива модели.

Опитните туристи знаят, че високите туристически обувки нямат алтернатива. За да извлечете максимална полза от тях, не правете компромис с качеството им.

Често задавани въпроси за дамските трекинг обувки

Какви трекинг обувки да изберем за лятото?

През лятото ни се иска да пътешестваме и да се впускаме в приключения. Може да създадете безценни спомени, но за целта трябва да имате качествени трекинг обувки на краката си. Те трябва да бъдат с леко тегло, с ефективна вентилация и с плътна фиксация на глезена и стъпалото.

Как да носим туристически обувки?

За да използвате потенциала на туристическите обувки, комбинирайте ги с облеклото си. То трябва да се състои от качествените тениски, клинове, блузи с дълъг ръкав, ветровка и т.н. Само така ще ви осигурят максимален комфорт в планината.

Как да почистваме туристическите обувки? 

Никога не перете дамските трекинг обувки в пералня. Редовно ги почиствайте, като отстранявате натрупаните прах и мръсотия с помощта на четка. Обърнете внимание и на зоната около връзките. Някои хора предпочитат да ги махнат, за да почистят обувките по-добре.