Мини

Сортирай
Цена
Марка
Цвят
Изработка
Видове чанти
Предназначение
Стил
Продукти: 184
Покажи идентификатора (ID) на версията

Мини чанти - малко решение, широко приложение

Мини чантите са един прекрасен моден аксесоар, който съчетава в себе си стил, елегантност, практичност и подреденост. Те са малки и компактни по размери, но намират широко приложение в различни сфери на употреба. Мини чантите са идеалното решение за пренасяне на документи, пари, ключове, мобилен телефон т.е. неща от първостепенна необходимост, които не изискват много място. Тези прекрасни малки по размери чанти са истинско бижу към цялостния аутфит. Мини чантите придават повече атрактивност на визията. Предлагат се в различни разцветки, модели и дизайни. В modivo.bg може да откриете богато разнообразие от маркови дамски чанти с компактни размери. Типичен пример за това са мини чантите Guess, които са изработени от висококачествена кожа, имат прекрасна визия и са като един своеобразен диамант за цялостния аутфит. 

Мини чанта за телефон - перфектният аксесоар за партита 

Когато отивате на парти и желаете да носите своя телефон близо до вас, на помощ идва мини чантата за телефон. Тя е изработена по такъв начин, че идеално да пасва за размерите на вашия смартфон. В съвременното технитизирано общество много хора са силно привързани към телефоните си и за тях е важно да бъдат онлайн. С помощта на мини чантата за телефон вие няма да губите връзката с интернет дори и да сте на парти. Така ще бъдете мобилни, ще можете да се обадите, ако ви търсят или ще използвате телефона си за други цели без да се притеснявате, че може да го изпуснете и той да падне. С помощта на мини чантата за телефон вашият смартфон е на сигурно място и е максимално защитен.

 

Мини чанта за през рамо - стилна и удобна

Когато спортувате, карате колело или извършвате някаква дейност, която изисква ръцете ви да са свободни, а имате нужда от чанта, в която да пренесете важни документи, пари или ключове, на помощ идва мини чантата за през рамо. Тя е стилна и удобна, компактна по размери. Носи се през рамо, не тежи и не заема място. Тя има дълга презрамка, която се регулира според нуждите на ползващия човек, за да се създаде максимално удобство и комфорт. В modivo.bg ще откриете богато разнообразие от модели. Особено впечатлителни са мини чантите за през рамо с дръжка синджир, които наистина наподобяват бижута. С помощта на мини чантите се постига минималистичен стил и намаляване на вещите, които да се носят. По този начин се реализира едно своеобразно усещане за виталност, свобода и спокойствие. 

Мини дамски чанти – често задавани въпроси

С какво да комбинирате мини чантите?

Мини чантите са малки и компактни по размери, но са с широко приложение и лесно се съчетават с дрехи както в спортно-елегантен стил, така и в строго официален стил. Мини чантите са прекрасен аксесоар към блуза и пола, рокля или тениска и панталон. Те не заемат много място и са перфектното решение за съхранение на мобилния телефон, ключовете и документите. Мини чантите са идеалният практичен аксесоар, който всяка дама е препоръчително да има.

Подхождат ли мини чанти на офис облекло?

Да, мини чантите са подходящи за офис облекло. Универсалната малка чанта се синхронизира идеално със сако и пола. Тя е прекрасен вариант за създаване на подреденост на работното място, тъй като в нея могат да се сложат принадлежностите от лично естество.