Сутиени за бягане дамски

Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка
Функция
Вид на продукта
Продукти: 46
Покажи идентификатора (ID) на версията

Спортен сутиен с подплата - за бягане и тренировка

Повечето дамски сутиени са невидими за външни лица през по-голямата част от деня и се крият под блузи, рокли или пуловери. Въпреки това си струва да запомните, че сутиените изпълняват много важни функции - както практични, така и естетически. Дамските сутиени са предназначени да повдигат бюста, да облекчават гръбначния стълб и да моделират гърдите по такъв начин, че да изглеждат изключително добре. Това е валидно и за всички спортни сутиени, с помощта на които ще можете да тренирате без никакви притеснения. Всички модели подплатени дамски сутиени са подходящи за жени с всякакви видове гърди, както и за физически натоварвания от всякакъв характер – бягане и тренировки. Ето защо ви препоръчваме да разгледате каталога на MODIVO и да изберете онзи модел, с който бихте се чувствали най-комфортно.

Спортни сутиени за големи и малки гърди

Бралет е сутиен, направен от триъгълници, който са свързани помежду си, образувайки един от най-впечатляващите модели. Това е безшевен сутиен, който отговаря на очакванията на много жени, включително и на такива с по-голям бюст. Бралетът няма банели или допълнителни подплънки, но се адаптира към формата на гърдите и позволява удобно и комфортно движение през деня. В момента бралетките са се превърнали в един от най-модерните и популярни сутиени. Безшевните спортни сутиени за бягане се препоръчват на всички жени, които желаят да тренират. Тези сутиени се характеризират с това, че чашките са идеално гладки и нямат шевове отстрани. Някои марки, като Triumph, предлагат така наречените дишащи сутиени, които придава форма на бюста, без да добавят допълнителен обем. Изберете спортни сутиени в плюс размер и бъдете сигурни, че каквото и да е телосложението ви, ще можете лесно и комфортно да тренирате.

Удобен ли е спортният сутиен с push up ефект?

Спортен рush up сутиен е подходящ за жени, които искат лесно да увеличат бюста си и да го направят видим за останалите. Можем спокойно да кажем, че това е подходящо както за жени с по-малки, така и за по-големи гърди. В същото това време е подходящ и за всички жени, които искат да спортуват, като в същото време искат да имат усещането, че бюстът е поддържан и на мястото си. Това прави този модел един от най-предпочитаните не само за тренировки, но и за ежедневието. Можете да изберете спортен сутиен за големи гърди, който има този така наречен push up ефект, с който ще се чувствате изключително удобно във всеки един момент от вашето ежедневие.

Спортни сутиени - често задавани въпроси

Как да изберем спортен сутиен, който да подхожда на вашата фигура?

Изборът на сутиени се извършва от професионални сутиеньори. Можете също така да го направите сами, но трябва да измерите обиколката си под бюста и да изберете подходящия размер на чашката (например A, B, C или D), в зависимост от размера на вашите гърди. За големи гърди, сутиен с технология за дистанционни чашки, с банели или твърди чашки ще работи добре. По-добре е да избягвате силиконовите презрамки, които се впиват в кожата, и да избирате широки такива.

Как да избера добър спортен сутиен?

Спортният сутиен трябва да е малко по-тесен като обиколка от традиционния, за да поддържа добре бюста. Добре е такъв сутиен да е с по-широки презрамки. Заложете на неутрални цветове, които няма да създават дискомфорт при изпотяване или прозиране на материята на вашето облекло. Всичко това ще ви накара да се чувствате спокойни по време на вашата интензивна тренировка.