Продукти: 687
Покажи идентификатора (ID) на версията

Бижута – най-добрата идея за подарък

Много жени носят бижута всеки ден. Те имат любими пръстени, гривни, колиета, брошки и т.н. Ако искате да ги зарадвате или да направите подарък на самите себе си, не се колебайте да изберете точно бижу.

Украшенията задължително трябва да се вписват в стила на обличане. Само тогава могат да разкрият напълно потенциала си. Затова препоръчваме да имате разнообразие от дамски обеци, гривни и други, които може да носите по различни поводи – на разходка из града, в офиса, на вечерно събитие и т.н.

Дамски бижута – перфектният избор за делови подарък и любим човек

Когато избирате бижу, бъдете наясно с ефекта, който искате да създаде. В търсене на украшения, които ще бъдат в хармония с деловия ви стил, поекспериментирайте с размери, форми и цветове. Подберете няколко дамски колиета за своите официални блузи и се уверете, че те са подходящи за различните поводи, по които може да ги носите.

Едно колие с камъни например е добър избор за вечерно събитие, но не е удачно за среща с делови партньори.

Дамски златни бижута – за кого са подходящи?

В Modivo.bg ще откриете модерни златни бижута от бижутерски къщи от цял свят. С тях може да създавате красиви и вълнуващи визии. През годините се е наложило разбирането, че златото е благороден метал, с който най-точно може да подскажете статуса си в обществото. Същевременно среброто е предпочитано от младите.

Търсейки златно бижу, с което да освежите стила си, не се колебайте да изберете нещо по-ново от дизайнерска гледна точка. Златните гривни за жени стоят прелестно и придават усещане за разкош и благоденствие.

Ексклузивни дамски бижута – уникални и неповторими за жени от всички възрасти

Съвременните бижутери знаят как да създават уникални украшения, които подчертават красотата на жената. Може да се докоснете до този свят на блясъка и разкоша в онлайн магазина, където сме събрали на едно място украшения, с които може да изразите своята индивидуалност и неповторим стил.

За удобство сортирайте артикулите по желан критерий – цена, материал, цвят, изработка и т.н.

Бижута – създадени от различни материали

Сребърните бижута са едни от най-предпочитаните поради своята изящност и достъпност. В Modivo.bg обаче ще откриете разнообразие от модели, изработени от различни материали – злато, сребро, платина, метал, неръждаема стомана, кожа, текстил и т.н. Това, което ги обединява, е тяхната красота и качествена изработка.

Всяка жена заслужава да изглежда елегантно и шик. С добре подбрано бижу тя ще бъде още по-уверена и женствена.

Често задавани въпроси за дамските бижута

Как да изберем подходящото бижу?

Когато избирате бижу, може да се ориентирате по формата на деколтето, типа фигура или по формата на лицето. От значение е още стилът на обличане. Ако възнамерявате да носите рокля с дълбоко деколте, разгледайте дългите обеци.

Кое бижу отива на рокля?

Бижуто е желателно да подчертава роклята и другите аксесоари. То не бива да бъде основен акцент. Ако сте харесали обеци с камъни, нека те са в тон с дрехата.

Как да изберем бижу за себе си?

Може да подберете подходящо бижу за себе си, съобразявайки се с вашата фигура. Стройните дами несъмнено ще изглеждат възхитително с изискано и нежно бижу. Това може да бъдат къси колиета, малки обеци, нежни дамски гривни или др.

Бижута – най-добрата идея за подарък

0

Ако търсите бижу като подарък за приятелка, изберете го според цвета на очите, кожата и косата й. На бяла кожа великолепно стоят камъните рубин и лазурит. На блондинките – корал, лунен камък, перли и др. Ако приятелката ви е брюнетка – изберете кехлибар, нефрит или оникс.

Сребърно или златно бижу?

Ако търсите дамско бижу за друг човек, съобразете се с вкуса му. Много жени предпочитат сребърните украшения, тъй като са по-непретенциозни. Златото традиционно се свързва с тържествени и официални събития.