Outdoor якета дамски

Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка
Функция
Вид на продукта
Продукти: 411
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамско туристическо яке – издръжливи и топли якета за различни активности на открито

Ако се отправяте на поход, връхните дрехи, които носите в града, няма да са от полза. Ветровката моментално ще се намокри, непромокаемото яке бързо ще се скъса, а обичайното преходно яке заема много място в раницата. Оптималното решение се нарича дамско туристическо яке. То е специално създадено за активности на открито и осигурява комфорт часове наред.

Съвременните туристически якета за жени са надеждни и наедно с това стилни. С тях ще се чувствате подготвени през студените дни и за капризите на времето през пролетта, лятото и есента.

Дрехите за туризъм се отличават от градските не само като материя и дизайн, те имат друга функция. Нужно е да ги изберете спрямо условията, в които ще ги носите. Така ще сте уверени в екипировката си и ще може да се насладите на любимите си хобита.

Дамски Outdoor якета – максимален комфорт за различни климатични условия

Всеки турист знае, че преходите са низ от движение и почивка. Този процес е свързан с постоянно затопляне по време на физическото натоварване и охлаждане на тялото, когато си почивате. За да избегнете дискомфорта, препоръчително е да се снабдите с облекло, което е създадено за сложни условия. Дамските туристически якета обикновено се изработват от няколко слоя в зависимост от предназначението си.

Базовият слой извежда влагата от повърхността на тялото и така понижава риска от прегряване и преохлаждане. Затоплящият слой, който традиционно е от пух или полар, не позволява на тялото да изстива. Накрая е защитният слой – той предпазва от вятър и дъжд. Съчетани в едно, всички тези слоеве създават оптимална защита срещу капризите на времето. Може да добавяте или да махате един от тях според личното си усещане.

Дамски туристически якета – богат избор на известни марки в Modivo.bg

Красиви, елегантни, едноцветни или пъстри, дамските туристически якета в Modivo.bg ще ви изненадат с разнообразие и варианти. Те ще бъдат прекрасно допълнение към outdoor облеклото ви и надеждна защита по време на приключенията ви сред природата.

В онлайн магазина сме подбрали стотици модели на утвърдени марки от цял свят, специализирани в производството на туристически дрехи. Постоянно обновяваме продуктовия асортимент с нови колекции, за да бъдете в крак с модата.

За да се чувствате комфортно на открито, следвайте принципа на слоевете. Той позволява да нагаждате облеклото си според променящите се условия в околната среда. Когато времето се затопли и нямате нужда от туристическото си яке, може да го приберете в раницата и обратното.

За оптимална защита срещу студа и ветровитото време уверете се в качеството на спортната си екипировка. В Modivo.bg може да закупите outdoor якета с гарантиран произход.

Често задавани въпроси за дамските туристически якета

Outdoor яке – какво представлява?

Качественото outdoor яке е устойчиво на вятър и вода и наедно с това е изработено от материя, която е „дишаща“. По този начин дрехата създава комфортни условия и се усеща като втора кожа.

Outdoor дрехи – какво представляват?

Най-добрите материи за outdoor дрехи са вълна, полиестер и найлон, тъй като те абсорбират потта и съхнат бързо. В Modivo.bg ще откриете широка гама облекла и обувки за спортуване на открито. Подбрали сме продукти на модни марки, специализирани в производството на туристически облекла и обувки.

Функционално outdoor яке – какво е то?

Функционалните outdoor якета осигуряват оптимална защита в планината. Те са изработени от материя, която извежда излишната влага и задържа топлината край тялото. Предпочитани са от всички, които практикуват зимни спортове.