Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Тип портмоне

(Брой на продуктите: 206)

Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Изработка
Предназначение
Стил
Избери 5

Клъч чанта – перфектна идея за всеки ден

Дамският клъч е чанта тип портмоне, която не е голяма и се носи по правило в ръка. Тя може да има различни форми и да бъде твърда или мека. Освен в ръка, може да се носи и притисната с лакът към тялото.

Макар класическият клъч да няма дръжки, на пазара е възможно да откриете и модели с тънка дълга дръжка. По този начин лесно може да трансформирате аксесоара в дамска чанта за през рамо.

Дълго време клъчът се възприемаше като аксесоар към вечерно облекло, тъй като в него може да се съхраняват само дребни вещи. Днес обаче той се радва на по-голяма популярност и може да го срещнете често в ежедневието си. Оформен като портмоне, той е удобен за носене и лек. Пълна противоположност е на обемните дамски чанти тип торба. Това го прави предпочитан от дамите, които се придвижват с кола.

Дамски клъч – първи избор за всяка модерна жена

Всяка година модни дизайнери от цял свят предлагат нови модели дамски клъч, с които допълват вече съществуващото разнообразие в колекциите си. Ако погледнем формата им, те може да бъдат меки, с рамка или пък с твърда конструкция. При закопчаването също има няколко възможности – цип, закопчалка, магнит и др. Всички те може да бъдат изпълнени от различна материя – естествена кожа, текстил, пластмаса, изкуствена кожа или др.

В Modivo.bg може обстойно да се запознаете с многообразието на този тип дамска чанта. Ако до този момент не сте й давали шанс, осмелете се. Въпреки своите компактни размери, клъчът е изключително удобен. Винаги може да го допълните с друг аксесоар, ако се наложи – например делова чанта, офис раница или др.

Като самостоятелен елемент от облеклото ви той може да играе различни роли. Да се впише ненатрапчиво или пък да го използвате като ярък акцент. Достатъчно е да посочите критерий, по който да се подредят клъч чантите, за да се уверите в техните достойнства и ефектна визия. С тях може да изглеждате елегантно, романтично, в стил смарт кежуал и т.н.

Чанта тип портмоне за жени – подхожда на всяка визия

В зависимост от предназначението си чантата тип портмоне може да бъде делова, ежедневна или пък за официални събития. Всеки един от тези модели има своите специфични характеристики. Например клъчът за всеки ден обикновено е в един цвят. По възможност – сдържан. Това го прави лесен за съчетаване с различни облекла. За да е по-практичен, подберете модел с повече отделения.

Чантата тип портмоне за вечерни прояви дава свобода на фантазията. Може да изберете модел с повече декоративни елементи, мъниста, апликации и т.н., ефектна дръжка или пък закопчалка. Със смелост може да подходите и към избора на цвят и формат.

За официални събития се придържайте към класическия стил. Там всяко едно твърде смело решение ще бъде недобре прието.

Чанта тип портмоне – често задавани въпроси

Как да изберем цвета на клъч чантата?

Първото нещо, за което трябва да помислите, преди да изберете своята нова клъч чанта, е в какъв стил и цветове са дрехите ви. Ако имате нужда от нов аксесоар за офиса, препоръчваме моделите с класическа форма – те ще бъдат прекрасно допълнение към делови костюм, сако в строг стил или пък права пола. Отдайте предпочитание на спокойните тонове – черно, кафяво, шоколадово и пастелните нюанси. 

Как да подберем чанта тип портмоне за облеклото си?

Перфектната чанта тип портмоне за вечерна рокля е с оригинален дизайн. Тук е допустимо да изберете модел с пайети, мъниста, апликации, бродирани мотиви и т.н. Добро решение е да напаснете стила на чантата с обувките – така ще създадете баланс. За ежедневно носене изберете чанта портмоне от черна кожа.