Чанти с дръжка

Сортирай
Цена
Марка
Цвят
Изработка
Размер на чанта
Видове чанти
Предназначение
Продукти: 4029
Покажи идентификатора (ID) на версията

Чанта с дръжка – удобно решение за всеки ден

Чантата е любим аксесоар на много жени. Изборът й говори красноречиво за динамиката на ежедневието им и някои черти от характера им. На какво обръщате внимание, когато избирате новото попълнение в гардероба си? То не бива да бъде избрано лекомислено!

Предназначението е от голямо значение. За ежедневно носене препоръчваме чанта с дръжка, която е достатъчно обемна, за да побере повече вещи. Конструктивно тя трябва да е удобна за носене и да не ви затруднява при отваряне и затваряне. По-скъпите модели и онези с екстравагантен дизайн са подходящи за вечерни събития.

Ако търсите модел, който ще бъде ефектен акцент в деловия ви гардероб, изберете чанта с дървени дръжки. Отлично решение е за топлите дни от годината и може да я съчетаете с обувки и аксесоари в сходен стил.

По отношение на качеството бъдете безкомпромисни. Една стилна чанта с овална дръжка, дело на топ марка, ще бъде прекрасно допълнение на елегантната ви визия. Може да бъде носена с различни дрехи – рокли, блузи и поли, дори тишърти в комбинация с дънки. С нея ще изглеждате представително и ще покажете добър моден вкус.

Малка чанта с дръжка – уникален аксесоар за специални поводи

Понякога жените имат нужда от аксесоар с малки размери, който да побира само най-важните вещи. В този случай разгледайте разнообразието от мини чанти в Modivo.bg. Сред тях ще откриете великолепни модели в широка палитра от цветове – те ще бъдат извор на вдъхновение за създаването на свежи визии за всеки сезон.

Малката чанта с дръжка тип пощальонка е отличен избор. Тя се отличава с дълга дръжка и достатъчно строга форма – правоъгълник или пък квадрат. Най-често се изработва от плътни материи, но при желание може да се спрете и на модел от мека тъкан. С малка чанта ще се чувствате по-комфортно в много отношения. Свеждането до минимум на излишния товар, който носим всеки ден, е решение, което може да ви откаже от постоянното носене на обемни аксесоари.

Докато разглеждате разнообразието от артикули в онлайн магазина, отделете внимание и на другите малки дамски чанти – например клъч, тип плик и др.

Чанта с овална дръжка – орнамент в класически стил

Всяка успяла жена има нужда от начин на себеизразяване. Една от възможностите е чрез подбора на аксесоари. Овалната чанта с метална дръжка е класическо решение, което ще носите уверено и с високо вдигната глава.

Този тип чанта е подходяща за прояви като официални събития, важни делови срещи и вечерни мероприятия. Разнообразието от цветове и форми предразполага към лесното откриване на подходящ за вас модел. Като начало заложете на чанта в бежовата гама. По-лесно ще ви бъде да я впишете в спецификата на останалите елементи в гардероба си.

Често задавани въпроси за чантите с дръжка

Къде може да купим чанта?

Когато искате да купите качествена чанта, която ще отговори напълно на изискванията ви, доверете са на богатия избор в Modivo.bg. Тук може да сортирате артикулите по ключови критерии и така бързо да откриете търсения модел.

Как да изберем чанта с дръжка спрямо фигурата си?

При избора на чанта с дръжка обърнете внимание на физическите си характеристики. Ако сте жена с невисок ръст, купуването на обемна чанта ще бъде грешка. Големите аксесоари ще претоварят силуета ви. На дамите с пищна фигура препоръчваме да подберат модел, който привлича внимание към желана от тях част от фигурата.  

С какво облекло да съчетаем чантата?

Разгледайте гардероба си и подберете чанти от широката гама в онлайн магазина спрямо различните визии, които използвате в живота си. Един нов модел ефектно ще освежи стила ви. За предпочитане е той да може да се съчетава поне с няколко облекла.