Сортирай
Размер
Цена
Марка
Цвят
Материя
Стил
Вид на шапката
Продукти: 1072
Покажи идентификатора (ID) на версията

Удобни дамски шапки за планината – перфектни за студено и мразовито време

Сред дамските зимни аксесоари специално място заемат зимните шапки. Те имат двойно предназначение – предпазват главата и може да служат като украшение. Добре подбраният модел ще искате да носите поне няколко сезона и ще се превърне в любим детайл от зимния ви гардероб.

В Modivo.bg може да откриете модерни дамски шапки по вкуса и на най-взискателните жени. За да изглеждате безупречно с тях, препоръчваме да ги подберете според формата на лицето си и да са по размер. Една тясна шапка не само ще провали стилната ви визия, но и ще изглежда нелепо. Същия резултат може да постигнете и с аксесоар, който ви е твърде голям.

Традиционно есенно-зимните шапки се изработват от филц. Тази материя е едновременно качествена и изглежда елегантно. Ще ви защити добре в дъжд и снеговалеж. За най-хладните дни от зимата препоръчваме да заложите на вълната и пуха. Вълнените шапки не провокират алергии и имат антистатични свойства. Те подчертават красотата на жената и подхождат на практика на всички стилове на обличане.

Шапки с помпон – модерно и удобно решение за ски и трекинг

Шапките с помпон са не само удобни и модерни. От тях струи особено очарование, което много дами използват пълноценно. Ако търсите красива и практична шапка, която ще ви осигури защита срещу минусовите температури в планината, не се колебайте да се спрете точно на шапка с помпон.

В онлайн магазина имате на разположение богат избор от качествени модели, с които ще се чувствате комфортно докато практикувате любимите си зимни спортове. От естетическа гледна точка е добре да подберете шапката според цветовата гама, в която е спортният ви екип. Така ще имате хармонична визия.

Елегантни дамски шапки – заложете на високото качество

Всяка жена заслужава да има в гардероба си поне няколко елегантни дамски шапки. Това е аксесоар, който е способен да преобрази облеклото ви. Вие избирате по какъв начин – да стане по-елегантно, по-мистично или пък по-женствено. Макар в наши дни на улицата рядко да се срещат жени с шапки, не подценявайте значението на аксесоара. Той винаги прави впечатление. Когато е подбран с вещина, то е безспорно в положителна посока.

За да сте сигурни в представителния си вид, препоръчваме да носите качествени дамски шапки. На блондинките най-много им отиват моделите в синьо, сиво, черно, кафяво и червено. С повече внимание подходете към шапките в жълто и бежово. Брюнетките са късметлийки. На тях им отива всичко. Ако косата ви е рижава, изберете елегантна шапка в синьо, зелено, сиво или черно. Цветът, който трябва да избягвате, е червеното. На пазара ще откриете богат избор и на пъстри модели. Те имат свои предимства и позволяват да ги съчетаете цветово с повече дрехи.

Често задавани въпроси за дамските шапки

Как да носим дамска шапка?

През пролетта и есента шапките придават елегантност на визията ни. Стоят добре с обемна жилетка, класическо палто, дънки, ботуши и шалове. Когато избирате модел за преходните сезони или зимата, съобразете го с цветовата гама на връхните си дрехи.

Откъде да купим дамска шапка?

В Modivo.bg ще откриете богато разнообразие от дамски шапки за различни поводи. Лесно може да откриете желания модел, избирайки от филтъра цвят, марка, сезон или пък материя. Постарали сме се да ви предложим асортимент на производители от цял свят.

Каква дамска шапка да изберем за къса коса?

Късата прическа не ограничава избора ви на шапка. Еднакво добре ще изглеждате с каскет или модел с широка периферия. Този аксесоар е препоръчително да бъде съобразен с формата на лицето ви.