Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки

Пътни чанти и куфари

(Брой на продуктите: 353)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Изработка
Стил
Производствена серия
Избери 8

Куфари за самолет - какъв да изберем за полета?

Ако имате нужда от нов куфар, то вие планирате вълнуващо приключение! Това е повод да разгледате с интерес огромното разнообразие на пазара, който ви предлага различни модели пътни куфари и чанти, в които ще поберете най-важните за вас вещи по време на пътуването. Моделът, на който ще се спрете, трябва да бъде съвременен, надежден и с гаранция за качество. Само така пътната чанта ще изпълни своето предназначение и ще може да насочите цялото си внимание към важните дела.

Най-надеждният куфар за самолет е малък и може да държите при себе си. Размерите му по международните стандарти трябва да бъде 40х55х20 см. От габаритите му се подразбира, че може да побере дрехи, обувки и аксесоари за няколко дни командировка.

Ако планирате по-продължително пътуване, смело изберете голям куфар с корпус от здрав материал, например полипропилен или поликарбонат. Полипропиленът представлява твърда пластмаса, способна да понесе всякакви грубости. Не подлежи на деформация. Поликарбонатът на свой ред е мека пластмаса, тя отлично се огъва и пружинира и успешно се справя с неутрализирането на удари и падания. И в двата случая ще разполагате с добре защитени вещи.

Универсални и мултифункционални ръчни чанти от топ производители

Във време, когато обичаме да пътуваме и го правим често, си заслужава внимателно да подберем всяка една вещ, която взимаме със себе си. Това се отнася и до куфара, който носим със себе си. Изборът на универсални и мултифункционални ръчни чанти е добра инвестиция, която се отплаща във времето. Когато избирате своята, не се колебайте да отдадете предпочитание на продукти от топ производител. Така комфортът и функционалността няма да са за сметка на стила. Освен това може да се възползвате от напредничавите технологии и интересни дизайни, които намират проявление първо именно в продукцията на водещи модни марки.

От чанта за лаптоп до куфари за момичета - в Modivo.bg имате богат избор

В Modivo.bg предлагаме богат избор на куфари за момичета, които ще отговорят на вкуса и предпочитанията и на най-взискателните. Ако ще пътувате сами, не се колебайте да изберете по-компактен модел в любим цвят. Той може да се състои от няколко отделения, в които с прилежност да подредите всичките си вещи. За по-продължителни пребивавания зад граница или пък на ваканция в местен курортен град, смело подберете голям куфар. Той задължително обаче трябва да разполага с колелца и да бъде удобен за транспортиране.

Преди да направите окончателен избор, помислете дали куфарът разполага с достатъчно място, за да побере всичките ви устройства. С качествена чанта за лаптоп може да носите устройството самостоятелно и така то винаги ще ви бъде под ръка. Разгледайте предложенията в онлайн магазина – ще откриете не само разнообразие от цветове, но и дизайни.

Чантата за лаптоп е ценна придобивка за всяка жена. Тя ще ви бъде от полза не само по време на пътуване, но и в града. Изберете я внимателно и с оглед стила ви на обличане. Така може да я направите неразделна част от своя делови стил.

Често задавани въпроси за пътните чанти и куфарите 

Какво да сложа в куфар Carry-on?

Независимо на колко дълго пътешествие се отправяте, не забравяйте да вземете в себе си куфар Carry-on. Задължителните вещи в него са лични документи, смартфон, зарядно устройство, резервен комплект дрехи, слушалки, бутилка за вода и лекарства за всеки случай. 

Кой куфар е подходящ за самолета?

При избора на куфар за самолета обърнете внимание на системата от колелца и изискванията на авиопревозвача. Моделите с двойни колела са за предпочитане - те са издръжливи на натоварване. 

Куфар за 20 кг багаж - колко литра са това? 

С толкова голямо многообразие от размери и дизайни на пазара не е никак чудно, че изпитвате проблем с избора на куфар. За багаж между 15 и 20 кг ще имате нужда от куфар с капацитет 75 до 95 литра.