Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

За обувки

(Брой на продуктите: 167)

Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Избери 4

Аксесоарите за обувки са задължителен елемент за правилна поддръжка на тази така важна екипировка. Все пак, обувките са това, което ни разделя от земята. Следователно, за да се чувстваме комфортно и да сме здрави, те трябва да са в отлична форма. Това се постига чрез правилна поддръжка. За нея пък са ни нужни аксесоари за обувки.

Аксесоари за почистване на обувки – широк диапазон протектори и импрегнатори, налични на Modivo.bg

Що се отнася до различните аксесоари за обувки, то трябва на първо място да поставим тези, които служат за защита. Множество обувни аксесоари осигуряват импрегнация и протекция на обувките. Това се прави с цел да не се допусне лошите метеорологични условия да повлияят на обувката и, съответно, на краката ви. Импрегнаторите, например, са изключително важни, тъй като те предоставят водонепроницаемост на обувките ви.

Вече обаче няма за какво да се тревожите. Каквото и да ви е нужно, то е на една ръка разстояние с Modivo.bg. В онлайн магазина ще намерите страхотна колекция от протектори и импрегнатори на обувки. Те са от най-високо качество и пристигат при вас на достъпни цени. От огромния асортимент можете да подберете именно това, което ви е нужно, без дори да трябва да излизате от дома си.

Комплекти за грижа за обувки – чистота и добро състояние, благодарение на обувните аксесоари, налични онлайн на Modivo.bg

С Modivo.bg обаче не само ще откриете аксесоари за защита. Също така можете да се сдобиете с комплекти за почистване на обувки. Те отново идват при вас с огромно разнообразие. С тях ще постигнете високо ниво на чистота, така че обувките ви винаги да изглеждат в топ състояние. Така ще съумеете да направите страхотно първо, че и следващо впечатление. Но заедно с почистването тези аксесоари поддържат и доброто състояние на обувките ви.

Аксесоари за почистване на обувки – функционален елемент в гардероба ви

Заедно с обувките в гардероба си е нужно да имате и аксесоари за тяхното почистване. Защо? Е, защото тези аксесоари са от изключително значение за правилната поддръжка на обувките. Ако искате да запазите любимия си чифт в отлично състояние, то различните аксесоари за обувки ще ви свършат чудесна работа. Така че те представляват изключително функционален елемент, който е едва ли не задължително да притежаваме.

Четки за дамски обувки – практична необходимост във всеки дом

Всяка дама знае колко трудно е да се грижи за обувките си. Докато излезем навън и те вече са се изцапали, та като се приберем у дома е нужно старателно да ги почистим. Това обаче понякога може да се окаже доста трудна задача. Съответно, винаги е хубаво да имаме под ръка функционален и практичен аксесоар. Такива са различните четки за дамски обувки. Те ви гарантират силна практичност и са винаги до вас, когато трябва да се погрижите за своите любими обувки.

Аксесоари за обувки – често задавани въпроси

Кои аксесоари да изберем за почистване на кожени обувки?

Когато имаме кожени обувки, трябва да обърнем специално внимание на грижата за тях. Добре е да имаме четка, с която да ги почистим. Също ценни са специалните препарати за почистване. Импрегнаторите са друг важен елемент.

С какво да почистим спортни обувки?

Спортните обувки лесно се цапат. Понякога е добра идея да ги изперем, като използваме хладка вода и перилен препарат. Друг път е подходящо да заложим на специализираните препарати за почистване. Не забравяйте, че ви е нужна хубава четка, с която да изчистите зацапванията и отлаганията на пръст, кал и други замърсители.