Ежедневни чанти

Сортирай
Цена
Марка
Цвят
Изработка
Предназначение
Видове чанти
Стил
Продукти: 649
Покажи идентификатора (ID) на версията

Пазарски чанти – елегантен избор за всеки ден и за работа

Правилно подбраната дамска пазарска чанта може да отговори на потребностите и на най-взискателната жена. Този тип аксесоар се отличава с вместимостта си и поради това е любим на много дами. Във вътрешността му най-често няма допълнителни отделения. При нужда това обаче може да бъде променено с помощта на несесер или пък специален аксесоар. Колкото до закопчаването, понякога такова липсва или пък присъства само една закопчалка.

Още щом погледнете съвременните дамски пазарски чанти, разбирате, че те не са предназначени просто за пазар. Някои от моделите изпъкват с елегантния си дизайн и няма да имате нищо против да ги носите както през уикенда, така и през работните дни. Още повече, че те буквално са създадени да допълнят вашия офис стил на обличане.

В Modivo.bg може да купите три вида чанти тип шопър – правоъгълни, квадратни и трапецовидни. Всеки един от тях има своите специфики и чар. Може да избирате измежду модели от различна материя – естествена или изкуствена кожа, плат, полиестер и т.н.

Най-често елегантните жени залагат на пазарска чанта от кожа. Тя има по-издържан естетически вид и се вписва естествено в деловия стил. За дните, в които искате да изглеждате по-неглиже, препоръчваме моделите от синтетика и плат.

Дамски пазарски чанти – практични чанти за пазаруване и разходки из града

За да се ориентирате по-лесно сред многообразието от пазарски чанти за жени, не се колебайте да сортирате моделите по важни за вас критерии – цена, вид, цвят, размер, изработка и т.н. В онлайн магазина можете с лекота да следите новите тенденции и да създавате модерни визии за всеки ден. Постарали сме се да предложим богат избор на дизайни – за през рамо, тип портмоне, кошница, мини или пък тип куфарче.

При покупка обърнете внимание на здравината на дъното и дръжките. Те са ключови за дългия срок на служба, предвид ежедневното носене на този тип чанта.

При избора на цвят може да отчетете както модните за сезона цветове, така и личните си предпочитания. Една стилна чанта ще се впише в стила ви, само ако наистина я харесвате и е удобна за носене.

Преди да се спрете окончателно на избрания модел, помислете отново дали е достатъчно обемен и универсален. Добре е да разполагате с практична пазарска чанта, с която може да се разхождате с часове из града, да отидете на плажа или пък да се появите на среща с приятели.

Дамски чанти тип шопър – моделно и удобно решение за активните жени

Дамската чанта шопър с лекота може да съчетавате с летни рокли, тениски с дънки или пък блуза с голи рамене и шорти. Тя може да се впише дори в стилистиката на спортното облекло, например на анцуг.

Ако планирате да я носите в офиса, съветваме ви да изберете модел в по-сдържани цветове. Класическо решение са черното, синьото и кафявото. Уместни за работното място са още чантите шопър от лакирана кожа.

Пазарски чанти и дамски чанти – често задавани въпроси

Колко голяма пазарска чанта да купя?

Всеки сезон дизайнерите предлагат нови модели пазарски чанти, които може да носите на рамо, лакът или в ръка. Когато търсите перфектния за вас размер, съобразете се със стила си на живот и усещането си за комфорт. В магазина условно сме ги категоризирали в две групи – побиращи лист А4 и по-малки.

Коя пазарска чанта тип шопър отива на фигурата ви?

При избора на пазарска чанта шопър е добре да вземете предвид спецификите на фигурата си. На дамите с дребен ръст например препоръчваме модел с по-скромни размери. По този начин няма да изчезнете зад аксесоара, а по-скоро ще го използвате като акцент в стила си на обличане.