Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Чанти тип торба

(Брой на продуктите: 181)

Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Изработка
Размер на чанта
Видове чанти
Предназначение
Стил
Избери 4

Стилни дамски чанти – практично решение за всяка взискателна жена

Когато си търсим чанти, тези тип торба могат да ни предложат отлично практично решение. Качествените дамски чанти тип торба ни гарантират функционалност, съчетана с отличен стил. Така постигаме широка практичност, която ще ни позволи да поберем в чантата си всички свои необходими вещи и аксесоари, без да се страхуваме, че няма да намерим място за най-важните ни вещи. Отличните предложения на тези стилни дамски торби гарантират, че ще блеснем със стил и модерност по всеки повод и във всяка ситуация. Допълнително, те отлично се съчетават с всякакви други елементи от гардероба и аксесоари, което им позволява да са мултифункционални и да ни служат отлично, без значение какво ще облечем.

Дамски чанти тип торба – идеалният градски стил за млада, енергична жена

Дали ще изберете велурени чанти тип „торби“, или малка черна чанта тип „торба“, знаете, че постигате идеален градски стил. Той е изключително подходящ за младите, енергични жени, които знаят какво искат – а те определено искат отлична модерна визия, съчетана със силна практичност и функционалност. Този тип дамски чанти са страхотна възможност да блеснете с превъзходна визия, при това – съчетаваща се чудесно с почти всеки ваш тоалет. Дамските велурени чанти тип торба са едно превъзходно решение, което е на върха на своята слава и едва ли скоро ще слезе от модните подиуми.

Чанти за жени тип „торба“ – дамски чанти – вместителни и функционални за разходка, за работа и за пазаруване

Без значение с каква цел ви е необходима чанта, то със сигурност няма да сгрешите, ако се доверите на качествените дамски торби. Този тип дамски чанти са превъзходно решение, когато ви трябва широка вместимост. Така ще можете да вземете със себе си всички необходими свои вещи и аксесоари, включително портмоне, телефон, ключове, тефтерче, мокри кърпички и множество други. Благодарение на тях изграждате практична визия, която е силно функционална по време на разходка, когато отивате на работа и когато отивате да пазарувате. Дамските торби са страхотно практичен аксесоар, който се допълва страхотно с всякакви тоалети, така че ще ви служи мултифункционално.

Дамски чанти тип торба – Често задавани въпроси

Как да изберем перфектната чанта тип торба?

Когато си избирате дамска чанта тип торба, на първо място обърнете внимание на качеството – то трябва да е възможно най-добро и не бива да правите компромиси с него, иначе бихте се натъкнали на доста неприятни моменти. Същевременно, помислете внимателно колко голяма трябва да е вашата чанта тип торба съответно на това колко предмети, вещи и аксесоари трябва да носите със себе си по време на ежедневните си задачи. Допълнително, съобразете дизайна на торбата със своя стил и с елементите от гардероба си, за да се уверите, че те ще си подхождат съвършено. Не пропускайте да се уверите, че ще можете да носите чантата по време на поводите, на които най-често присъствате.

С какво да носите чантите тип „торба“?

Своята чанта тип торба можете да носите с множество елементи от гардероба, аксесоари, обувки и други подобни. На първо място, можете да сложите панталони и риза, съчетани с дълго палто и ботуши. Или пък облечете спортен екип и спортни маратонки, ако желаете да изградите спортна визия, която да е практична и стилна. Не на последно място, можете да комбинирате своята чанта тип „торба“ с дълга рокля, късо палто, ръкавици, ботуши, шал и шапка за топла и стилна визия.