Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
0

Жени Femilet by Chantelle

(Брой на продуктите: 40)

Сортирай / Филтрирай
Цена 28 лв - 108 лв
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка (1)
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Повод
Десен
Сезон
Производствена серия
Femilet by Chantelle

Луксозно дамско бельо създадено в знак на почит към жените и природата

Femilet by Chantelle – скандинавско бельо от естествени тъкани

Femilet е една от четирите собствени марки на популярната френска марка за бельо Chantelle. Признато за любимо бельо на европейските жени, които ценят качеството, Femilet възхищава с естествените си материали. Продуктите на марката са създадени с грижа за околната среда, а бельото се отличава с екологичните си и естествени материи, както и с перфектното прилягане към различни форми и размери. Femilet е смесица от френска непринуденост, скандинавски дизайн и класически цветове. Колекцията е създадена с мисъл за природата и жените - за техния комфорт, удобство и лукс.

Femilet – екологично бельо за взискателни жени

Бельото Femilet by Chantelle е преди всичко функционално, а използваните висококачествени материали осигуряват на жените максимална релаксация и комфорт. В MODIVO ще откриете асортимент na Femilet, който съчетава елегантност, стил, качество и чувственост. Марката предлага удобни модели както за през деня (Lifewear), така и за през нощта (Nightwear). Предложението на Femilet включва преди всичко женствени халати за баня и удобни памучни тениски и клинове. Тъй като колекцията е създадена с мисълта за грижа за околната среда, нейните продукти са в класически земни цветове - сиво, бяло и черно. Femilet е избор номер едно за всички жени, които искат да съчетаят естествената класика с изключителен комфорт.