Дамски есенни якета

Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка
Вид на продукта
В комплекта:
Материя
Продукти: 1026
Покажи идентификатора (ID) на версията

Бъдете модерни тази есен - купете дамско яке от MODIVO

След топлите слънчеви ласки лятото, сезонът неизменно се сменя и пристига есента. Разнолика и красива, тя води със себе си по-хладно и капризно време, с по-ниските температури, вятър, дъжд. Ето защо, всяка дама се грижи да се подготви навреме и да запълни гардероба си с подходящи по-топли дрехи, включително модели дамско есенно яке. Сред тях е добре да има любими модерни дизайни дамско преходно яке, което е подходящо както за по-хладните дни, така и за не толкова студено време. За по-предизвикателните моменти, когато градусите са по-ниски, подходящо е дамско ватирано яке или дамско яке парка. Ако държите на модните тенденции, в гардероба ви трябва да присъства и дамско карирано яке. От вечни класики, до супер модерни модели дамско есенно яке от любими дизайнери ви очакват на MODIVO. 

Дамско карирано яке - топло и елегантно

Следенето на модните тенденции, позволява да попълните гардероба си с шикозни и практични връхни дрехи. Разбира се, при избора винаги трябва да взимате предвид личния си стил и почерк в облеклото. Наред с пелерините и якетата в ярки цветове, ватираните палта и дамско преходно яке тип риза, на фешън небосклона отново е и дамско карирано яке. Във всякакви модификации, цветове, дизайни то е винаги актуално решение, когато искате да се отличите със собствен стил и любим десен. От приглушени монохромни тонове в бяло, черно и сиво и елегантна кройка за по-специални поводи и моменти, дамско карирано яке можете да откриете и в ярки и смели цветове като червено, кралско синьо, лилаво. Изборът е ваш, а предложенията от които можете да избирате многобройни. Бъдете елегантни и съхранете топлината с дамско карирано яке.

Дамското яке парка е решението за най-проливния дъжд

Да имаш дамско яке парка със себе си означава винаги да си готов да отговориш на облаците и дъжда със стил. Този тип връхна дреха дамско есенно яке се предлага във всякакви модификации, които позволяват да изглеждате добре във всеки един момент. Моделите в класическо черно или пък разкошно златно са повече от подходящи и за по-взискателна обстановка, като примерно работното ежедневие. Те ще ви пазят от капризите на времето по пътя до примерно офиса, същевременно обличайки ви във стил. На MODIVO ви очакват многобройни предложения за дамско есенно яке, дамско преходно яке, както и по-топлото дамско ватирано яке, наред с по-леки или по-сериозно подплатени решения за дамско яке парка, с което сте повече от добре подготвени за дъждовни сутрини, следобеди и всичко между тях. От любими дизайнери като TommyHilfiger, Regatta, Michael Kors, Geox, Vero Moda, Burton, Woolrich И много други, вашите модерни парки и други модели дамско есенно яке, ви очакват на MODIVO.

Дамско есенно яке - често задавани въпроси

Как да различим мъжкото яке от женското?

При мъжете копчетата са от дясната страна, а при жените - от лявата. Правилото е много старо и е свързано с особеностите на миналите векове, когато господата трябвало да имат бърз достъп до своето оръжие, а заможните дами били обличани от прислужници. Важни са и кройката и стила на дрехата, които бързо могат да ви ориентират за кого е предназначена тя.

Кой шал ще подхожда най-добре на тъмносиньо дамско яке?

Изберете шал, който е в контрастен цвят. Може да бъде в червена гама, в цвят на мента или пък лимонов цвят. Класическите решения са в бежовата гама, черно и бяло. Плътен цвят или раздвижен дизайн, решавате вие. Идеята е за цялостна хармония на визията, с която ще изглеждате и ще се чувствате отлично.