Дамски слънчеви очила и рамки

Сортирай
Цена
Марка
Цвят
Форма на рамки
Вид на продукта
Продукти: 773
Покажи идентификатора (ID) на версията

Слънчеви очила – защита за очите срещу силното слънце

В наши дни слънчевите очила не са просто моден аксесоар. Те осигуряват защита на зрението ни срещу вредните ултравиолетови лъчи. За някои хора са препоръчителни за носене и през зимата, когато натрупалият сняг създава ефект на заслепяване. Затова е важно да ги избирате не по красота, а по полезни свойства. Когато аксесоарът е качествено изработен, той предлага и двете – здраве и стил.

В Modivo.bg ще откриете разнообразна гама слънчеви очила, калъфи и модерни дамски рамки за очила в широк ценови диапазон. В продуктовия ни асортимент може да разглеждате моделите по цена, цвят, изработка, марка и друг критерий.

Модерни слънчеви очила – създайте свой собствен стил

Всяка година на пазара се появяват нови модерни слънчеви очила. За да подберете подходящите за вас, трябва да се съобразите с формата им и формата на лицето си. Неправилно подбраният аксесоар няма да подчертае естествената ви красота. Нещо повече – той може да внесе дисбаланс, да изостри недостатъците и да създаде погрешна представа за лицето ви.  

Класически модел, който ще освежи визията ви, са т.нар. очила в стил авиатор. Те наподобяват защитните очила на летците. Специфична особеност е, че не закриват веждите и повтарят формата на очната кухина в съотношение 1:2. Авиаторските очила ще се харесат на дамите, които се обличат в рокерски стил, но и не само. Те са отлично допълнение към облекло от тишърт и дънки, риза и памучен панталон и т.н.

Друг интересен модел слънчеви очила е „пеперуда“. Формата им идва от красивото насекомо. С такъв аксесоар няма да останете незабелязани. Може да го съчетаете с романтична лятна визия.

Слънчевите очила „котешко око“ на свой ред препоръчваме на дамите, които търсят красив и стилен аксесоар за деловото си облекло. Те може да се носят с ежедневни дрехи, дори спортни.

Калъфи за очила – практичен и дискретен аксесоар

За да се радвате по-дълго време на новия си аксесоар и да го запазите в първоначалния му вид, препоръчително е да го съхранявате в калъф за слънчеви очила. В Modivo.bg ще откриете разнообразие от модели – твърди, меки и комбинирани.

Твърдият калъф за очила осигурява максимална защита. Подходящ е за пътувания по работа и за почитателите на активния начин на живот. Когато аксесоарът ще стои в шкафа ви, може да подберете за него мек калъф. Добре е, ако в него има специална планка за фиксиране на очилата.

Комбинираните калъфи съчетават свойствата и на двата предходни модела. Те имат твърд корпус и мека обшивка.

Калъфът за очила е практичен и достъпен като цена аксесоар. В онлайн магазина ще откриете широко разнообразие от модели, достойни да бъдат пълноценен елемент от стила ви на живот. Може да избирате между калъфи от метал, пластмаса, кожа и дърво.

Често задавани въпроси за дамските слънчеви очила

Какви слънчеви очила да изберем за облеклото си?

Слънчевите очила трябва да отговарят на стила ни на обличане и цветово да може да се съчетават с други аксесоари. Разглеждайки разнообразието от модели в Modivo.bg, ще се уверите, че има модели, които са подходящи за носене само с по-строго, делово облекло, а други – с ежедневно, спортно и т.н.

Как да изберем слънчеви очила?

В търсене на подходящи дамски слънчеви очила съобразете се с формата на лицето си. Не бива сляпо да следвате модните тенденции. Точният модел ще подчертае естествената ви красота.

Слънчеви очила – какви да изберем?

За да си осигурите оптимална защита срещу вредните ултравиолетови лъчи, не търсене слънчеви очила по красота. Уверете се, че са изработени по утвърден стандарт. Ако нямат защитни свойства, те са безполезни.