Дамски украси за коса

Сортирай
Цена
Марка
Цвят
Вид на продукта
Изработка
Стил
Продукти: 19

Аксесоари за коса – перфектна идея за създаване на различни визии

Съвременното разнообразие на аксесоари за коса е добре дошло за всяка жена. Когато изборът е толкова голям, най-лесното решение е да имате по няколко от всички. В Modivo.bg може да следите новите тенденции при ластиците за коса, диадемите и шнолите и да пазарувате удобно, без да напускате комфорта на дома.

Богатата гама от аксесоари позволява да създавате различни визии – ежедневни, официални, за специални поводи, за фитнеса и т.н. Тъй като те са в непосредствен контакт с косата, препоръчително е да обърнете внимание на качеството им на изработка.

Качествените аксесоари за коса няма да я увредят, издръжливи са и стабилно фиксират прическата, която сме избрали. С тях ще се чувствате уверени в представителния си вид на важно събитие или пък по време на тренировка, когато най-малко ви се иска да отстранявате падащи пред очите кичури.

Ластик за коса – прост, но стилен аксесоар

В търсене на ластик за коса обърнете внимание на характеристиката размер. Много често красивият и стилен аксесоар е съвсем прост на вид. За да изпълни задачата си, той трябва да бъде подбран грамотно. По-широките ластици са подходящи за гъсти, къдрави и дълги коси. Те по-надеждно фиксират опашката. Подходящи са и за правене на прически.

Малките ластици ще бъдат от най-голяма полза на жените с тънка коса и когато възнамерявате да правите плитки. Някои тънки ластици за коса са почти незабележими. Те са подходящи за ежедневни и празнични прически.

Елегантни ластици за коса – удачният избор за специални поводи

В Modivo.bg може да следите актуалните тенденции при ластиците за коса и да черпите вдъхновение от тях за създаването на различни визии. Отличен избор за всеки ден е аксесоарът с кожени декоративни елементи. Той с лекота може да се съчетае с ежедневно облекло.

Когато се колебаете какъв цвят да подберете, започнете от черния ластик за коса. Той е максимално невзискателен и няма да се набива на очи.

През последните години на мода се върнаха мрежите за коса. Най-често се използват от балерините, но при желание може да ги направите част от стила си.

Елегантните ластици за коса най-често са с цветя, в нежни цветове и без твърде много декоративни елементи. Те прекрасно допълват лятната рокля. В по-строг стил са подходящи за делови визии, включващи костюм от риза, сако и панталон или пола и сако. В този случай може да разгледате и шнолите за коса. По-изчистените модели стоят деликатно и фиксират елегантно прическата.

Често задавани въпроси за дамските ластици

Как да изберем ластик за елегантно облекло?

В Modivo.bg предлагаме ластици за коса в различни стилове. Когато търсите модел, който да стои адекватно и да се вписва в елегантна визия, нека той да бъде с по-изчистен дизайн и изработен от материя, която е стилна. Съобразете аксесоара с облеклото си. Той може да бъде изработен от мъниста, от кожа или др.

Какъв да бъде ластикът за коса за делова визия?

Ако за тренировка ластикът за коса трябва да бъде преди всичко надежден и издръжлив, то за деловия гардероб трябва да подходите към избора на аксесоара по друг начин. Препоръчваме да бъде максимално изчистен откъм декоративни елементи и по възможност да съвпада като материя и цвят с част от облеклото ви.

Какъв ластик за коса е подходящ за всеки ден?

Съвременните ластици за коса изненадват с разнообразие от цветове, модели и конструкция. Няма как сред тях да не откриете модел, който да отговаря на изискванията ви. За ежедневно ползване препоръчваме да го изберете спрямо цветовата гама на дрехите в гардероба си.