Продукти: 467
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски зимни ботуши - елегантни тоалети за всеки ден за активни жени

През зимата най-честият проблем, който забелязваме, са вечно студените ходила, които често са и доста мокри, защото обувките ни са пропуснали влагата отвън. Разбира се, това води до особено неудобство и дискомфорт през целия ден, който може да провали цялото ни настроение. Какво можем да направим в тези случаи? Най-добре ще бъде да заложим на кожени модели ботуши над коляното, по-популярни още като чизми, които освен ходилата, ще предпазват също и глезените и подбедриците ни. Лесно могат да се съчетаят както с рокля, така и с тесен панталон или дънки, а заедно с това да запазят долните им части сухи, а краката ни топли. Вероятно това е всичко, което една жена иска, така че, ако все още не сте се сдобили с такъв чифт обувки, ви препоръчваме да го направите.

Ботуши от плат – стилни кройки за ежедневно и градско облекло

В дните, когато навън времето е по-топло от обичайното, спокойно можете да заложите на модели дамски ботуши, които не са направени от кожа. Най-бюджетният вариант е те да бъдат произведени от плат, но също така популярни са и велурените и плюшените модели. Това е така, защото макар да пропускат вода, те запазват температурата около ходилото за най-дълго време и така ние се чувстваме топло и уютно през целия ден. Ако навън не вали, няма нужда да се притесняваме дали глезените ще се намокрят. Не само че това няма да се случи, но и ще се чувстваме отлично през цялото време!

Дамски боти - маркови модели

В случай, че искате да освежите гардероба си с нещо модерно и актуално, то тогава Ви препоръчваме да заложите на бели ботуши. Това са едни от най-търсените модели и съвсем не е случайно. Те лесно могат да се комбинират с всякакви дрехи, без значение в коя цветова гама са. Знаем, че се поддържат доста трудно, но това не бива да ви притеснява, особено ако носите мокри кърпички постоянно със себе си. В случай, че издирвате нещо актуално и екстравагантно, Ви препоръчваме да разгледате предложенията в електронния магазин на modivo.bg, където ще можете да избирате сред стотици хиляди модели в най-различни цветове и размери. Цените са повече от достъпни, така че побързайте!

Дамски ботуши - Често задавани въпроси

Как да носим дамски зимни ботуши?

Носенето на дамски зимни ботуши трябва да бъде съобразено най-вече с метеорологичните условия навън. Това означава, че ще бъде особено нецелесъобразно, ако навън времето е изключително студено, а снежната покривка е дебела, и ние посегнем към къси велурени ботуши. В тези дни е много по-добре да заложим на сигурен чифт обувки, които да запазят нормална температурата около ходилата ни. Така дори и при минусови градуси, ние ще се чувстваме комфортно в облеклото, което сме избрали.

Как да изберем дамски ботуши за нашата визия?

Разнообразието от дамски зимни ботуши позволява те да бъдат носени с най-различно облекло. Така например някои ботуши с дебел ток ни дават възможността лесно да ги съчетаваме с дънки или друг спортен модел панталон, както и суитшърт или парка към тях. От друга страна, обаче, съществуват и официални черни дълги ботуши, например, които трудно биха излезли от рамките на елегантната визия и най-добре ще бъде да ги добавите към черен тесен панталон или кокетна рокля. Ето защо внимателно трябва да преценявате цялостния си външен вид.