Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
0

Ръкавици

(Брой на продуктите: 101)

Сортирай / Филтрирай
Цена 9 лв - 197 лв
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Вид на ръкавиците
Изработка
Производствена серия
Избери 3

Дамски ръкавици – топло и модерно решение

Любимите зимни ръкавици са задължителни за всяка жена, която иска да издържи студа. Най-новите модели предлагат разнообразие от цветове, материи и текстури, които съчетават функция и мода за несравним стил. Стиловете варират от класически модели с елегантни детайли до по-съвременен дизайн с модерни покрития. Моделите се различават по своята външност, но всички имат еднакви топли, функционални, декоративни и модерни характеристики. Тези ръкавици са особено подходящи за жени, които искат да носят модели до китката и да имат по-удобно прилягане. Най-новите модели се предлагат в множество цветове, стилове и текстури. Изработени са и от висококачествени материали. Ръкавиците предлагат страхотен дизайн, който наистина допълва личния стил на жената. Дамските ръкавици могат да бъдат закупени от различни материали, като текстил, кожа, кадифе и памук. Предлагат се в различни стилове, като някои от моделите притежават и дантела, която допълнително освежава моделите и им придава специфична елегантност.

Дамски спортни ръкавици - идеалният избор за мразовит ден

Дамските ръкавици са истински спасител през зимата. Могат да се използват за предпазване на ръцете от студ и измръзване, както и за освежаване на една стилна визия, отговаряща на модната тенденция на деня. Съвременните дамски спортни ръкавици се използват доста често по време на специфични спортни дейности. Te спомагат за затоплянето на ръцете и предпазването им от студa през най-студените зимни дни. Те също така предлагат страхотен дизайн, който допълва всеки един персонален стил, като гарантира, че всяка дама ще изглежда модерна и стилна по всяко време на годината.

Зимни ръкавици – ще поддържат ръцете ви топли и удобни по време на дейности на открито

Зимата е най-студеният сезон от годината. За да оцелее по най-комфортния начин, жената се нуждае от топли и функционални зимни дрехи, включително зимни ботуши и зимни шапки. Ръцете ѝ обаче остават незащитени през зимата, освен ако не използва чифт дамски ръкавици. Te имат могат да имат много дизайни и цветове, които да оставят своя характерен отпечатък върху стила и аутфита на тяхната притежателка. Ръкавиците също се предлагат в различни текстури и материали, за да съответстват на разнообразието от зимни дрехи, които жените носят. Зимните ръкавици са чудесни за поддържане на топли ръцете, както и за защита от студ и измръзване. Дамските спортни ръкавици са изработени от множество материали, включително текстил, кожа и пух. Техният дизайн също е разнообразен. Има дамски спортни ръкавици за голф и ски, които позволяват лекота на движение и лесно придвижване по пистите със своя специфичен дизайн и гладка текстура.

Дамски зимни ръкавици – често задавани въпроси

Oткъде да купя хубави дамски ръкавици?

Modivo.bg предлага богат избор от дамски ръкавици в пълна гама. Това е най-доброто място за закупуване на всякакви зимни дрехи, a и не само. Можете да направите своята поръчка и да получите желаните ръкавици след няколко дни. Всички модели дамски зимни ръкавици са изработени от разнообразни естествени материали, включително текстил, кожа и велур.

Кои ръкавици да избера?

Много по-лесно е да купите дамски зимни ръкавици с помощта на стилист. Въпреки това, ако вече сте избрали конкретен модел, можете да вземете чифт ръкавици, които отговарят на следните критерии: дизайн, цвят и текстура. Трябва също да помислите колко пари искате да похарчите за закупуване на тези страхотни аксесоари. Ако искате да носите ръкавиците си винаги и навсякъде, по-добре е да вземете предвид следното: грижa за кожата, състав на материала и съчетание с цялостния ви гардероб.