Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 69 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Дамски Слънчеви очила

(Брой на продуктите: 555)

Вид на продукта
Марка
Цвят
Форма на рамки
Цена

Антирефлексни поляризирани очила - перфектни при шофиране

Купувайки слънчеви очила, често започваме от рамката. Да, очилата трябва да ни стоят добре, да са с модерна и отличителна визия, но стъклата са другата половина от избора. Очилата за шофиране, например, не се славят с красив външен вид, но всъщност това е заблуда. Не е нужно да купувате специални очила, ако шофирате много, защото тези, които притежавате могат да ви вършат отлична работа.

Проблемът е, че обикновено има пролуки отстрани и отгоре на рамката, като при популярните дамски очила “котешки очи”и кръглите модели. Така светлината навлиза зад лещите и се отразява директно в очите. А това е много дразнещо, особено по време на шофиране, когато слънцето грее неумолимо. Антирефлексните покрития предотвратяват това, като намаляват отразяването и пречупването на светлината в пространството между очите и задната част на стъклата.

Антирефлексното покритие е вторично покритие на стъклата, което някои производители нанасят на своите дамски поляризирани антирефлексни слънчеви очила. Също така, някои покрития имат защита против надраскване. С течение на времето, навън и на слънце, това ще намали зрителното натоварване на очите ви, ще ви помогне да виждате по-ясно и ще облекчи умората, особено на дълъг път.

Очила Ray Ban - перфектният завършек на дамската визия

Не е нужно да избирате между стил, комфорт и безопасност. Защото моделите на Ray-Ban са ултимативните решения за всеки ден. Вече над 80 години този бранд преобразява външния вид на дамите с непреходни дизайни, елегантност и сигурност. Ray Ban разполагат с широка гама от вечни и модерни дамски очила, които да подхождат на вашата индивидуалност, лице и облекло. Тези очила са проектирани така, че да предпазват очите ви и да ви осигуряват комфорт при различни дейности.

Технологията на лещите, устойчиви на надраскване, предпазва очите като блокира UV лъчите. А култовите модели, например авиаторските Ray Ban слънчеви очила, преобразяват излъчването ви и са черешката на тортата на всяка визия.

Хубавите слънчеви очила са дамски аксесоар от край време

С новите технологии все повече дами откриват предимствата на антирефлексните покрития, а и не само. Тук имаме предвид поляризираните стъкла. Те съдържат вграден химически слой, който блокира хоризонталната слънчева светлина, отразяваща се от големи плоски повърхности като вода, лед или сняг. По този начин поляризираните слънчеви очила са и антирефлексни в определен смисъл. Те са по-предпочитани за спортни слънчеви очила, особено планинските модели, защото предлагат пълна защита от ултравиолетовите лъчи.

Дамски слънчеви очила - често задавани въпроси

Слънчеви очила - как да съчетая рамката с формата на лицето?

Ако лицето ви е кръгло, не купувайте кръгли очила, а точно обратното - изберете правоъгълни, разчупени рамки. Ъглите на рамката ще ви помогнат да удължите лицето си и да го направите да изглежда по-тънко и остро. Ако лицето ви е с приблизително една и съща дължина и ширина, то овалните и кръгли очила са перфектни, а ще ви отиват и авиаторски, дори и заоблени модели тип “пеперуда”.

Дамите с овалните лица са късметлии, защото буквално всяка рамка ще им стои страхотно! От дизайнерска до спортна, от модна до функционална - всичко е подходящо. Изберете слънчеви очила, които покриват лицето от веждите до скулите, защото по-големите модели ще скрият красивите ви черти.

Кои слънчеви очила да избера?

Черни, сиви, цветни, с метална рамка или пък с декоративни орнаменти? Вие знаете какво ще ми накара да се чувствате добре. Преди да купите слънчевите очила, в които се влюбихте от пръв поглед, задължително е те да ви осигуряват основна защита от UV лъчите. Поляризирани или не, слънчевите ви очила трябва имат UV филтър.