Жени Ted Baker

Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Продукти: 254
Покажи идентификатора (ID) на версията

Рокли Ted Baker - оригинални кройки и характерни принтове

Роклите Ted Baker определено са един чудесен избор за висококачествен и модерен артикул. Те са много подходящи както за по-официален стил, така и за спортно-елегантен такъв. Като цяло марката Ted Baker предлага продукти от висок клас. Конкретно за роклите ще можете да се наслаждавате както на едноцветни опции в по-класически цветове и в по-ярки такива, така и на интересни модели с характерни принтове. Само някои възможности са щампи на цветя или пък такива на разнообразни фигури.

Освен това друго доста характерно за роклите Ted Baker са оригиналните им кройки. Ще можете да избирате сред интересни деколтета с набор или пък ръкави с такъв. От гледна точка на дължина има всякакви варианти. Освен това опциите за разкроени модели са доста нетрадиционни и интересни. Разбира се има варианти и за прави модели, които пък стават доста по-интересни чрез цепка или специален колан в нестандартен модел от плата на роклята. Допълнително е вариант да ги комбинирате с палто Ted Baker.

Обувки Ted Baker – балерини, боти и джапанки

Освен дрехи от тази марка, ще можете да подбирате и сред моделите на обувки Ted Baker. За тях определено също можем да кажем, че са с изключително качество, а и в разнообразни модели за всеки сезон. За начало, ако търсите нещо за топлите дни на годината, ще можете да заложите на сандали. Има както равни възможности, така и доста по-елегантни такива на ток. Ще откриете дори и джапанки, които пък ще са идеално приложими за вашата лятна почивка.

Освен това за преходните сезони ще можете да заложите на интересни боти Ted Baker. Има равни опции тип челси. Също така са налични и възможности на ток, като по-елегантни такива, но и спортно-елегантни с например по-дебел ток и платформа в предната част. Допълнително марката предлага и балерини, които са един доста удобен и интересен избор за пролетта и есента. Ще е вариант да изберете класически черни такива, но и например розови.

Чанти Ted Baker и други аксесоари в MODIVO

В онлайн магазина MODIVO ще имате възможност да подберете и интересни чанти Ted Baker, които да вържете с вашия тоалет. Може да търсите опция в цвета на обувките си или пък просто цветен вариант. Като цяло изобилието е доста добро. Има по-малки, средни и по-големи модели с разнообразни дръжки и от различни материали. Например от кожените опции ще откриете напълно изчистени, но и такива с интересни орнаменти от кожа, както и други с вериги или катарами в сребърно и златно.

Освен това има и други аксесоари от висококачествената марка Ted Baker. Например ще е добра опция да комбинирате избраната чанта с портмоне Ted Baker. Ще имате възможност и да заложите на интересен часовник Ted Baker, който да вържете добре с тоалета си и останалите бижута, които носите. Например сребърен с бял циферблат или пък златен с розов такъв.

Дамска мода Ted Baker - често задавани въпроси:

Ted Baker - каква е тази марка?

Марката Ted Baker е британска, като предлага доста висококачествени продукти. Ще можете да изберете модерни дрехи, обувки и други аксесоари от нея.

Аксесоари Ted Baker - откъде мога да си купя?

Можете доста лесно да изберете аксесоари от марката Ted Baker онлайн. Изобилието е добро и те са представени с подробни снимки и описание за ваше улеснение.