Жени Tommy Hilfiger

Продукти: 2678
Покажи идентификатора (ID) на версията

Tommy Hilfiger - дрехи и аксесоари от топ дизайнер

Tommy Hilfiger е световноизвестен бранд за дрехи, обувки и аксесоари. Неговите продукти се отличават с простота, удобство и топ качество и често са изработени предимно от естествени материи.

В момента марката е определяна като една от най-добрите, творение на изключително талантлив  дизайнер, който по величина може да бъде поставен редом до Келвин Клайн, Ралф Лорън и др. За превъзходното качество на продукцията красноречиво говорят нейните почитатели, сред които четем имената на Хю Грант, Дейвид Боуи и един от президентите на САЩ – Бил Клинтън.

В продуктовия асортимент на Tommy Hilfiger ще откриете разнообразие от кежуал облекла и аксесоари, с които ще се чувствате комфортно през динамичния си ден в града. Той е ориентиран предимно към спортните натури и жените, които водят активен начин на живот. Дрехите ще ви спечелят с изчистения си дизайн, мекотата на материята и естествения начин, по който стоят на тялото ви.

Тъй като повечето вещи са в един цвят, няма да имате трудности в създаването на интересни комбинации. На свой ред палитрата от цветове е пребогата – червено, синьо, бяло, сиво, небесносиньо, кафяво и т.н. Всички те традиционно са дълбоки и красиви. Трудно ще откриете дрехи с рисунъци, а ако има такива, то те са най-често геометрични.

Кройките са достатъчно разнообразни, за да може да имате избор между дрехи по тялото и по-широки. След като изберете горнище, долнище и чифт обувки в един стил, не се колебайте да купите ръчна чанта Tommy Hilfiger – аксесоарите на марката са един от най-силните й козове. Ще ви провокират да създавате уникални визии!

Оригинални топ качество суичъри и обувки от Tommy Hilfiger

Имате нужда от надеждна връхна дреха, с която да се чувствате свободни да обикаляте града и да изкачвате планински върхове? Изберете суичър Tommy Hilfiger и удобни обувки. Суичърът е удобен и мек, ще ви защити от студения вятър и е супер стилен. В гардероба ви ще заеме достойно място до другите разкошни творения на американския дизайнер.

Стилни ежедневни дрехи и уникални облекла в Modivo.bg

Имате нужда от освежаване на гардероба? Опитайте с нас да създавате визии, за които все не ви остава време. В Modivo.bg ще откриете вълнуващо многообразие от облекла на топ производители от цял свят.

С яке Tommy Hilfiger и подбрани към него дънки и тениска ще изглеждате свежо и в тон със стила на американската спортна мода. Ако имате колебания с какво да ги съчетаете, смело поръчайте обувки Tommy Hilfiger и подходящи аксесоари. Марката предлага часовници, очила, парфюми и др.

С дънковите облекла на бранда създаването на ежедневни и официални сетове е детска игра. Дънките, якетата и ризите впечатляват със здравина, перфектна изработка и стил. Освен това са лесни за поддръжка и може да се носят през няколко сезона.

Често задавани въпроси за Tommy Hilfiger

Как да разпозная фалшификатите Tommy Hilfiger? 

Фалшивите продукти Tommy Hilfiger може да бъдат разпознати лесно по няколко отличителни характеристики: неприятна миризма, забележки към изработката, стърчащи конци, отсъствие на логото на марката на копчетата и др.

Как да разпозная оригиналния пуловер Tommy Hilfiger? 

Основните отличителни черти, по които може да разпознаете оригинала, са логото, материята и шевовете. Освен това всички дрехи на марката от вътрешната си страна имат специален триъгълник, към който е пришит фирменият етикет.

Къде се произвеждат дрехите Tommy Hilfiger?

Дрехите Tommy Hilfiger се произвеждат във фабрики в Китай и Виетнам по най-високите стандарти на марката и без компромис по отношение на качеството на изработка.