Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
0

Бодита

(Брой на продуктите: 84)

Сортирай / Филтрирай
Цена 51 лв - 474 лв
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Закопчаване
Десен
Производствена серия
Избери 2

Всяка жена знае колко важен елемент от облеклото е бельото. То може да развали настроението ни или да го оправи, в зависимост от това какъв комфорт ни дава. Неправилно подбраното бельо гарантира неудобство. Правилното такова, от друга страна, означава комфорт и нежен допир. Тук влизат бодитата. Те са отлично решение за всяка жена, а за да разберете повече – вижте по-долу.

Спортни бодита – приключенски и практични по време на тренировка

Наличието на качествено спортно боди означава, че ще получим допълнително удобство по време на тренировка. То ни носи приключенски дух, съчетан със силна практичност. Качествените дамски спортни бодита предоставят на наше разположение неустоим комфорт. Те докосват нежно тялото ни и го обгръщат в мекота с атмосфера на стил и женственост. Осигуряват ни приятен допир, който да ни дари с удобство, докато тренираме. Отлично решение са за спортуване и за ежедневието. Могат да се носят с най-различни горни облекла. Дават ни изключителна практичност и ни подаряват удобно изживяване, докато извайваме перфектното тяло.

Елегантно спортно боди – също практично и в съчетание с ежедневно облекло

Когато си търсите елегантно дамско боди, то може да ви се стори практично да си вземете спортно-елегантно такова. Защо именно този вид? Е, тъй като то осигурява две в едно, та дори и повече. Да видим. Първо, дава ни изключително удобство. Комфортът ви с дамско боди, закопчаващо се в долната половина e гарантиран, при това – във всякакви ситуации.

Второ, осигуряват ни практично долно облекло, което да съчетаем с всякакви други дрехи. Например, ще откриете множество продукти от типа елегантно дамско боди за пола. Естествено, съществуват и бодита, подходящи за други видове дрехи. Общо взето обаче те са мултифункционално облекло, което се съчетава с почти всичко.

Трето, силна практичност. Няма нужда да търсите бикини, а после да ровите и за сутиен. Със своето черно дамско боди ще получите повече на по-добра цена.

Не на последно място, макар и последно в списъка ни, застава приятната нежност, на която ще се насладите, докосвайки материята на Вашето боди. То ще ви подари мекота, удобство и лек допир, който ще ви съпътства през целия ден. Дамското боди се съчетава отлично с ежедневно облекло и при това ви носи удобство, гарантирана практичност и силна функционалност.

Дамско боди с презрамки – удобно и необичайно облекло

Друг вариант за още по-голямо удобство ви носи качественото дамско боди с презрамки. То осигурява комфорт през целия ден, без значение с каква задача сте се заели. Осигурява ви удобство, без да пропуска да се погрижи да се чувствате стилно. Това е леко необичайно облекло, което обаче си има своите преимущества. Те определено са множество на брой и няма как да ги включим всички. Но със сигурност си струва да отбележим, че комфортът ви с дамското боди с презрамки ще е незаменим.

Дамско спортно боди – често задавани въпроси

Дамско боди с презрамки

Дамското боди с презрамки е изключително удобно облекло. То ви гарантира широка функционалност. Силно практично е за всякакви ситуации. Може да се комбинира с разнообразна гама други дрехи.

Дамско боди – как да го носим?

Можете да сложите своето дамско боди, заедно със спортен екип. Друг вариант е да подходите по-елегантно – в комбинация с панталон и риза. Също можете да го облечете с комфортна пола. Не по-малко удобно би било да го сложите заедно с къси гащи и тениска за удобство и практичност у дома.