Бърза доставка и 100 дни за връщане

Предлагаме доставка с куриерска фирми Спиди или Еконт. Може да бъде извършена до офис на куриер или до посочен адрес. Приблизителното време за доставка на поръчката е посочено при всеки продукт. бикновено пътуването на пратките до България отнема от 2 до 4 работни дни.

Доставка до офис на куриер: от 0 лв. за поръчки на стойност над 89 лв. и предварително онлайн плащане с карта


Доставка до личен адрес: от 0 лв. за поръчки на стойност над 89 лв. и предварително онлайн плащане с карта

Безплатно връщане: Можете да върнете безплатно неупотребявани продукти в рамките на 100 дни с куриерска фирма Спиди. Връщането с всички останали куриерски фирми е за Ваша сметка.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил
Сортирай
Размер
Цена
Марка 1
Цвят
Вид на продукта
Деколте
Сезон
Продукти: 62
Избрани филтри (1)

Смело и изтънчено бельо с парижка визия

Chantal Thomass - световноизвестно луксозно бельоh

Chantal Thomass е една от четирите собствени марки на най-известната френска марка бельо в света - Chantelle. Популяризирана през 90-те години на миналия век, Chantal Thomass въвежда бельото на световните модни подиуми и по този начин си спечелва репутация, престиж и обожание както сред французойките, така и сред жените от други държави. Марката създава колекции, съобразени с нуждите на жените, а чрез творческия си подход и парижки дизайн придава на бельото съвсем нов, смел характер. От четирите френски марки Chantal Thomass привлича вниманието със своите предизвикателни и дръзки кройки, допълнени с оригинални детайли. Това е марка, създадена за уверени и смели жени, които просто искат да се чувстват красиви и уникални.

Смело, креативно и изтънчено – такова е бельото Chantal Thomass

В асортимента на MODIVO ще откриете и четирите марки на най-известната френска група в света Chantelle. Жените, които следват актуалните модни тенденции, предпочитащи нежните и фини модели, трябва да обърнат внимание на марката Passionata в търсене на дантели и най-модерните модели. От друга страна, Chantal Thomass откликва и на нуждите на жените, които искат да постигнат предизвикателен и същевременно изтънчен ефект. Бельото на Chantal Thomass е преди всичко прозрачни модели, перфектно изрязани сутиени и смели апликации.