Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Жени Chantal Thomass

(Брой на продуктите: 76)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка (1)
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Сезон
Chantal Thomass
Избери 2

Смело и изтънчено бельо с парижка визия

Chantal Thomass - световноизвестно луксозно бельоh

Chantal Thomass е една от четирите собствени марки на най-известната френска марка бельо в света - Chantelle. Популяризирана през 90-те години на миналия век, Chantal Thomass въвежда бельото на световните модни подиуми и по този начин си спечелва репутация, престиж и обожание както сред французойките, така и сред жените от други държави. Марката създава колекции, съобразени с нуждите на жените, а чрез творческия си подход и парижки дизайн придава на бельото съвсем нов, смел характер. От четирите френски марки Chantal Thomass привлича вниманието със своите предизвикателни и дръзки кройки, допълнени с оригинални детайли. Това е марка, създадена за уверени и смели жени, които просто искат да се чувстват красиви и уникални.

Смело, креативно и изтънчено – такова е бельото Chantal Thomass

В асортимента на MODIVO ще откриете и четирите марки на най-известната френска група в света Chantelle. Жените, които следват актуалните модни тенденции, предпочитащи нежните и фини модели, трябва да обърнат внимание на марката Passionata в търсене на дантели и най-модерните модели. От друга страна, Chantal Thomass откликва и на нуждите на жените, които искат да постигнат предизвикателен и същевременно изтънчен ефект. Бельото на Chantal Thomass е преди всичко прозрачни модели, перфектно изрязани сутиени и смели апликации.