Жени Chantal Thomass

Chantal Thomass - ексклузивно бельо за взискателни жени

Само една жена може да разбере високите изисквания към дамското бельо. Именно поради това бельото Chantal Thomass, което носи името на своята създателка, се радва на завидна популярност в цял свят. За Шантал то трябва да бъде удобно и изработено от качествени материи. Само тогава то може да бъде съблазнително и разоръжаващо.

Любопитен факт от биографията на самоуката дизайнерка е, че нейната кариера започва още от манастирското училище, в което я пращат родителите й като дете. В израз на бунт срещу порядките там, Шантал си ушива училищна униформа по свой вкус. Години по-късно, макар да няма дизайнерско образование, смело се впуска в конкурентния моден свят, създавайки марката дрехи Ter et Bantine. Години по-късно на бял свят се появява следващата й рожба – Chantal Thomass, която започва да законодателства в света на ексклузивното дамско бельо.

За да отговори на очакванията на своите взискателни клиенти, френският бранд преимуществено използва корсети, коприна и черна дантела. Във всеки един модел – от сутиените Chantal Thomass до бикините и боксерките, се долавя перфекционизма на марката.

Chantal Thomass - елегантни сутиени по мярка

Днес Шантал Томас е легенда в света на дамското бельо и не престава да удивява с нови дизайнерски решения. Сред най-продаваните й творения са сутиените с твърда чашка – те придават на бюста повече обем, повдигат го и създават прекрасно деколте.

За дамите, които предпочитат естествената форма на гърдите, дизайнерката предлага сутиени с мека чашка. Те също поддържат бюста и се отличават с изискана изработка и комфорт.

В продуктовото разнообразие от бельо Chantal внимание заслужават още бикините и боксерките. Те са с оригинална кройка и приятно прилягат на кожата. Във всяка една колекция се чете грация и стремеж да се подчертаят предимствата и красотата на женската фигура.

Chantal е не само парфюм. Луксозно дамско бельо от топ производител 

Мнозина познават Шантал Томас с успеха й в парфюмерията. Ако бельото на марката е провокативно, дръзко, чувствено и съблазнително, то парфюмът й привлича с особена сила. Той е наистина интересен. Ароматът му се запомня.

Парфюмът Chantal Thomass е създаден да дарява с блаженство и се предлага на добра цена за качеството си. Той е естествено допълнение към красивите и изящни сутиени и бикини, които дизайнерката създава в характерния за нея очарователен стил. Ако искате да направите подарък на себе си – не се колебайте да облечете бельото Chantal. Заслужавате го! Нежно към кожата и сякаш ушито специално за вас, то ще послужи като перфектна основа на делови костюм или пък ежедневно облекло.

Често задавани въпроси за Chantal Thomass

Chantal Thomass - какъв е този бранд?

Chantal Thomass е френска модна марка, която произвежда ексклузивно дамско бельо. Тя се откроява на пазара с уникалния си подход в изработката на всеки модел, който съчетава в едно стил, разкош, изтънченост, щипка дързост и провокация.

Chantal Thomass - история на компанията 

Историята на Chantal Thomass е вълнуваща. Тя е основана от Шантал Томас – жена, която никога не е учила да бъде моден дизайнер, но чийто творчески замах поразява с безупречен вкус. Първия си бутик Томас отваря през 70-те години заедно със своя съпруг и бързо завоюва последователи в цял свят. Сред тях са знаменитости като Мадона и Бриджит Бардо.

Колко струва бельото Chantal Thomass?

В Modivo.bg може да купите на достъпна цена изискано бельо от колекциите на френската модна марка Chantal Thomass. Ценовият диапазон варира от петдесетина лева до 100-200 лв.