Жени Versace Jeans Couture

Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка 1
Вид на продукта
Продукти: 467
Покажи идентификатора (ID) на версията

Versace и Versace Jeans Couture – каква е разликата?

Versace е култова италианска модна къща, която е синоним на лукс и блясък. След като модният дизайнер Майкъл Корс я купува през 2018 г., той създава Versace Jeans Couture – поднаправление на марката, в което е заложено на перфектен микс на висша мода и уличен стил.

Винаги на мода и шик на световно ниво от Versace

Вече няколко десетилетия модна къща Versace е една от най-запомнящите се в света на висшата мода. Неслучайно за създателите й Донатела и Джани Версаче се пишат книги и се снимат филми и сериали. Ако до този момент сте имали съмнения дали трябва да притежавате продукт на марката, то време е да ги разсеете. С чифт обувки Versace не само ще поканите разкоша в гардероба си, но ще започнете да пишете история.

Създадена през 1987 г., през годините модната къща се развива и постепенно открива няколко направления. Едно от тях е Versace Couture Jeans – колекции, в които умело се преплитат лукс и улична мода. Ако търсите вдъхновение за ежедневния си стил на обличане, смело разгледайте асортимента на марката в Modivo.bg. От названието й веднага се разбира какъв е основният й фокус – дрехи от деним.

Versace Jeans Couture – дрехи и аксесоари за най-взискателните жени

Загърбете скуката на обичайното ежедневно облекло и поканете висшата мода в стила си на обличане. С блуза Versace от пролетно-лятната колекция на марката ще изглеждате модерно и ще подчертаете достойнствата на фигурата си. Повечето модели веднага привличат погледа с пъстри цветя, животински мотиви, златисти декоративни елементи и нестандартна кройка.

Ако търсите аксесоар акцент, заложете на ръчна чанта Versace, с която да допълните любимите си тъмносини дънки и тениска Versace Jeans Couture. Ценителите на тази марка не обичат ограниченията и табутата. Те обличат любимите си дрехи, когато искат и не се стесняват да изглеждат ефектно.

Versace Jeans Couture предлага да погледнем на дънките по нов начин, нестандартен. Те стават основа на произведения на изкуството. Имайки ги в гардероба си, вие на практика показвате престиж. Моделите предразполагат към смели съчетания с различни обувки Versace Jeans Couture, които по естествен начин изтъкват достойнствата им.

В продуктовия асортимент на марката особено място заемат дънковите якета. Те са умело декорирани със златни надписи, хвърляйки препратки към историята на модната къща. Внимание заслужават още роклите, бодитата, късите панталони и обемните палта с широки рамене. В търсене на дреха, с която може да допълните ефектно уличния си стил на обличане, не се колебайте да изберете суитшърт Versace Jeans Couture. В комбинация с моредни сникърси ще създадете неповторим съвременен образ.

Често задавани въпроси за Versace Jeans Couture

Versace Jeans Couture – каква е тази компания?

Брандът Versace Jeans Couture е колекция от дрехи с ултрамодерни акценти, създадена за съвременния градски човек. Тя е част от легендарната марка Versace, основана от Донатела и Джани Версаче през 1978 г. 

Изработени ли са от дънкова материя дрехите Versace Jeans Couture?

В продуктовата гама на Versace Jeans Couture ще откриете микс от висша мода и модерен уличен стил. Всяка една дънкова дреха е изработена от висококачествен деним и по начин, който отразява мирогледа на дизайнерите на марката. 

Versace Jeans Couture – къде е етикетът?

Автентичността на дрехите и аксесоарите Versace Jeans Couture може лесно да бъде установена по специфичния им етикет. Сканирайте QR кода и ще получите подробна и точна информация за продукта.