Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка
Ръкав
Дължина
Десен
Продукти: 843
Покажи идентификатора (ID) на версията

Ежедневни дамски ризи - елегантност в работата

Не е необходимо да сме модни експерти, за да видим разликата между елегантност и небрежност. Елегантната дамска риза, която носим с костюм, има различно усещане от тази, от ежедневната дамска риза, която носим с дънки.

Без значение каква е вашата работна среда, винаги има подходящо облекло за вас - дори ако все още не сте сигурни какво е то!

Ежедневните дамски ризи трябва да бъдат част от гардероба на всяка жена, поради своята гъвкавост. Те са стилен и удобен избор за всеки повод, който предлага перфектния баланс между шик и ежедневно облекло.

Ежедневните дамски ризи бързо се превръщат в най-популярната част от гардероба на жените навсякъде. Могат лесно да се носят на работа или на вечер с приятели. Най-хубавото на тази тенденция е, че може да се носи през всички сезони, така че е перфектната дреха за всеки повод.

Бели дамски ризи – стилна визия всеки ден

Бялата риза е основна част от гардероба от 20-те години на миналия век. Това е универсален продукт, който може да се облича навсякъде, където ходите . С бяла риза можете да създавате безкрайни комбинации и стилове.

За всеки повод и за голямо разнообразие от тоалети, бялата риза е основна дреха. Независимо дали искате да изберете нещо по-ежедневно или искате да изглеждата по-официално, бялата риза е идеалният избор. Можете да я носите с панталони, дънки, къси панталони и поли - независимо кое изберете, бялата риза ще направи тоалета да изглежда завършен и изпипан!

Модни дамски ризи - универсална дреха за всяка жена

Дамската риза е универсална дреха за всяка жена. Може да се носи с почти всичко и във всеки повод. Дамската риза е неразделна част от гардероба на всяка жена. Има много различни стилове ризи, от ежедневни до официални, и можете да ги обличате навсякъде.

Дамската риза може да се носи с почти всичко и на всеки повод. Жените могат да я носят на работа, у дома и когато излизат на среща. Това е универсална дреха, която жените могат да носят, за да се чувстват едновременно уверени, красиви и удобно.

Последните години се забелязва тенденция на дълги ризи. Те са хит сред младите, но и са предпочитани и от много зрели жени. В MODIVO може да разгледате много и различни видове дълги дамски ризи на известни марки като Edited, Adidas, Joop, Tommy Hilfiger, Tatuum, Desigual, Marella и много други.

Също така разполагаме с голям асортимент от карирани ризи от известни производители като Lee, Brixton, Roxy, Dickies, Wrangler, The Kooples и други.

Ежедневни дамски ризи - често задавани въпроси

Какво представляват ежедневните ризи?

Ежедневните ризи са вид ризи, които не са толкова официални, колкото стандартните официални ризи. Обикновено са направени от памук и може да се носят почти с всяко облекло.

Ежедневните ризи не са само за офиса. Могат да се носят в ежедневието, както и през уикендите. Подходящи са и за работна среда, която не изисква официално облекло, като например офис среда с отворен дрескод .

С какво да носим дамски ризи?

Дамските ризи са вид облекло, което може да се носи по много различни начини. Могат да се носят с дънки, поли или дори къси панталони. Могат да се носят загащени, а също и пуснати свободно, модерното днес е да се връзват на талията, за да се оформи по-тънък силует. Дамските ризи са много универсално облекло и могат да бъдат оформени по много различни начини. Препоръчваме Ви да носите ризата с един размер по-малък от обичайния ви размер, да я носите като рокля,а може и като туника.