Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
0

Жени Chantelle

(Брой на продуктите: 253)

Сортирай / Филтрирай
Цена 7 лв - 244 лв
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка (1)
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Повод
Десен
Сезон
Производствена серия
Chantelle
Избери 6

Вижте изтънченото бельо на една от най-известните марки в света

Chantelle - история на френската марка за луксозно бельо

Chantelle е марка с френски произход, която произвежда фино и нежно бельо вече повече от 150 години. Марката е известна с широката си гама от размери и дизайни, отличните си форми и изключително високото качество, благодарение на което отговаря на нуждите на всяка жена. Жената е в центъра на вниманието и вдъхновение за всяка колекция. Всеки артикул на марка Chantelle е прецизно изработен, за да гарантира перфектно прилягане и абсолютно удобство при носене. Асортиментът на марката е създаден с уважение към традициите, но и с оглед на модните трендове, креативността и иновациите. В своите колекции марката постоянно подчертава значението на разнообразието и иска всяка жена да се чувства красива.

Възхитителният асортимент на марка Chantelle

Марката Chantelle предлага цели четири собствени марки: Chantelle, Chantal Thomass, Femilet и Passionata. Всичко това, за да може всяка жена да намери нещо за себе си! Сред най-популярните продукти на марката, които със сигурност ще представляват интерес за всички жени, които ценят комфорта, е иновативната линия SoftStrech. Тя включва продукти, изработени от деликатни и дишащи материи, които не се усещат по време на носене. Passionata е насочена към по-младите клиентки, които обръщат внимание на актуалните модни тенденции при избора на бельо. Това е и марката с най-достъпни цени. От своя страна брандът Chantal Thomass предлага смели модели с оригинални детайли, които привличат вниманието.