Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
0

Жени Veja

(Брой на продуктите: 25)

Сортирай / Филтрирай
Цена 159 лв - 305 лв
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка (1)
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Сезон
Производствена серия
Veja

Veja – обувки от утвърден производител, подходящи за всякакви поводи

Френската марка Veja е млада, но мотивирана да направи промяна в модната индустрия. Тя е основана през 2005 г. от двама предприемчиви и отговорни към природата мъже. Един ден те решават да създадат обувки, които оказват минимално въздействие върху околната среда. Усилията им са възнаградени и през 2018 г. Veja получава световно признание, за което допринася „ефектът Меган“. По време на неформална проява в полезрението на камерите попада съпругата на принц Хари, която точно в този момент носи обувки Veja.

Оттогава насетне марката става изключително търсена. Продажбите нарастват многократно, а за това допринася не само славата, но и високото качество на продуктите й. Те се изработват без никакви компромиси – само в лаконичен стил, от суровини, добити справедливо, и с уважение и любов към природата.

Изчистеният дизайн на продуктовата гама, в която ще откриете интересни модели дамски обувки Veja, позволява да ги съчетавате с различни облекла.

Дамски чехли и обувки Veja – за най-взискателните клиенти

Когато трябва да отговориш на високите изисквания на хора, много добре запознати с модната индустрия, е необходимо да създадеш нов стандарт. Именно с това френската компания спечелва поклоннички като Емили Ратайковски, Марион Котияр и Ема Уотсън.

Освен със своята любов към природата, Veja спечелва своето място в модния свят с уникален дизайн. Брандът произвежда максимално лаконични обувки с монограма V. Цветовата палитра също прави впечатление – преобладаващи са светлите и пастелни тонове. Ако сте почитатели на уличния стил на обличане, смело грабнете чифт сникърси Veja – те ще са перфектно допълнение към лятна рокля, дънки и тениска или пък анцуг.

Veja – кратка история на популярния бранд за обувки

Както вече споменахме, френската марка произвежда сникърси от 2005 г. Защо именно този тип обувки? Защото Veja е еко бранд, който използва органичен памук и спазва строг контрол върху нивото на химическа обработка в производството.

Как обаче приятелите от детските години, Себастиан Коп и Франсоа-Гизлен Морилион, стигат до идеята да създадат собствена марка? След пътешествие в Южна Америка, Азия и Австралия. Там те посещават няколко шивашки предприятия и фабрики за храна. Силно са обезпокоени от начина на производство и стигат до извода, че трябва да създадат компания, чиято основна задача ще бъде да използва екологично чисти суровини от етични доставчици, които следват принципа на устойчиво потребление.

Младите мъже не спират проучването си дотук. Те посещават атомни електроцентрали в Китай, черпят опит от специалисти по слънчева енергия в Южна Африка и производители на органичен памук в Амазония и Бразилия.

Характерно за Veja е, че се стреми да използва суровини, чийто добив не води до замърсяване на околната среда. Компанията купува само органично отглеждан памук, който не се третира с химикали и не води до обезлесяване.

Често задавани въпроси за обувки Veja

Обувки Veja – къде може да ги купим?

Продукти на еко бранда Veja може да закупите в удобно за вас време от онлайн магазин Modivo.bg. При нас ще откриете вълнуващи модели от старите и новите колекции на марката, с които да поразчупите стила си на обличане.

Как да разпознаем оригиналните обувки Veja?

Оригиналните обувки Veja може да бъдат разпознати по опаковката и изработката. За да бъдете максимално уверени в тяхната автентичност, препоръчваме ви да се доверите на търговец с авторитет и утвърден стандарт на работа.

Може ли да пера обувките Veja в пералнята?

Обувките Veja, изработени от еко кожа, препоръчваме да поддържате с помощта на влажна кърпа и периодично да ги пръскате със защитен спрей или намазвате с крем. Текстилните модели не са подходящи за пране в пералня. Може да ги чистите с малко студена вода и сапун.