Кабинни куфари

Сортирай
Продукти: 0
Няма продукти отговарящи на избраните критерии. Затворете част от филтрите, за да видите списъка с продукти.

Кабинен куфар - огромен избор от различни премиум марки в MODIVO

Търсенето на перфектният куфар, който да е подходящ за пътуванията ви, не винаги е лесно, но когато говорим за куфари за ръчен багаж, изборът обикновено опира до размерът, издръжливостта и дизайнът. На MODIVO може да откриете разнообразие от висококачествени марки и интересни и привлекателни модели кабинни куфари, които ще отговорят на всеки вкус. От асортимента ни може да закупите топ брандове като GUESS и LOVE MOSCHINO, както и кабинен куфар Wittchen.

Когато ви предстои пътуване и се чудите как да съберете всички дрехи, разгледайте предложенията в сайта. Не забравяйте, че освен някои от самолетните компании, корабите и дори някои влакове имат препоръки за размера на багажа ви. Проверете предварително и си спестете неприятните изненади.

Кабинните куфари ще осигурят максимална защита на вашия багаж

Твърдите кабинни куфари изглеждат стилно, освен това покритието им е водоустойчиво и осигурява по-добра защита за вашите вещи. Тези, които са с меки страни пък дават възможност за по-висока разтегливост и събиране на повече багаж. При изборът на куфар за ръчен багаж обаче винаги е добре да имате предвид изискванията на авиокомпанията, с която ще пътувате, особено ако сте се спрели на нискотарифни такива, които често позволяват само малък кабинен куфар. Куфарът за ръчния багаж трябва да отговаря на съответните стандарти, които не винаги са еднакви. Но обикновено производителите имат предвид масовите изисквания на авиоиндустрията, които за повечето авиокомпании означават, че куфарът трябва да се събира в багажното отделение над седалката.

Преди да купите вашия нов куфар, обърнете внимание и на детайлите. Някои кабинни куфари имат допълнителни джобовете и отделения, които дават удобство при подреждане на вещите ви. Колелцата също са от значение, независимо, че говорим за малък куфар. Маневреността ви осигурява допълнително удобство и тук може да се спрете на вариант от две или четири колелца. По-качественият избор са гумените колелца, докато пък по-бюджетният вариант са пластмасовите.

Кабинен куфар за вашето дете - очарователни и практични куфари за най-малките

Разнообразието от форми, дизайни и модели при детските куфари за ръчен багаж е голямо. Производителите залагат на шарени цветове и иновативни визии, в които децата да се влюбят. Някои модели дори позволяват детето да се вози на тях, благодарение на маневрените колелца и формата като седалка. При изборът си тук имайте предвид освен дизайнът, така и теглото и маневреността на куфара, за да може детето ви с лекота да борави с него. На MODIVO може да намерите както куфар за вас, така и кабинен куфар за момичеили момче в ярки и свежи цветове. Ако познавате любимите анимационни герои на детето, много лесно ще можете да направите подарък, в който то ще се влюби от пръв поглед. Много от популярните брандове комбинират кабинен куфар с интересен аксесоар като портфейл, ключодържател или калъф за телефон. Така ще можете да превърнете обикновения пътнически куфар в истинско начало на приключение.

Куфар за ръчен багаж - често задавани въпроси

Какви размери трябва да има куфарът за ръчен багаж?

Съобразете изборът си с личните ви нужди и с изискванията на авиокомпанията. Ако сте любител на пътешествията, спрете се на 2-3 кабинни куфара с различни размери, за да използвате пълноценно пространството, което авио превозвачът ви позволява.

Какво е кабинен куфар?

Кабинен куфаре малкият куфар, който може да вземете с вас по време на полет и в него обикновено се съхранява ръчният ви багаж. На MODIVO може да закупите такъв с меки или твърди страни, според предпочитанията и нуждите ви.